Sammanfattning av 2014!!

Januari 2014

Började året med en stor men otroligt rolig överaskning! Vi var gravida med Filips syskon <3 helt fantastiskt och underbart! Jag började året med hög feber och var sängliggande. Tomas och svärfar fixa i ordning vår garderob var till ikea och handlade allt! Jag var hos min Emma och träffade arbetskamraterna dock blev de en kort kväll då sjukdomen inte ville släppa och "ny" gravid på de. Vi hade TVÅ års kalas för älskade Filip <3

Var på läkarbesök då vi hade svårt att tro på att vi var gravida + att jag ville kolla upp min endometrios. Endometriosen var bra och en liten plutt växte inne i mig! Vi åkte pulka och busade ute i snön. Filip hade feber i slutet av månaden och vi hade kalas för älskade Tomas som fyllde 37 år.


Februari 2014

Tomas och svärfar var på rally. Mamma var här på Melodifestivalen medan pappa jobba! OS startade! Min fina goa vän HANNA och hennes Erik fick en liten Olle och Melker blev storebror <3 Filip och Elias kusin Ellie fyllde 2 år! Jag var på mer kontroll hos läkaren för att kolla så allt var ok. Var på inskrivning hos vår goa barnmorska Helena, var hos en annan läkare för att kolla blodtrycket osv. Fullt upp i läkar branchen iaf! OS slutade med att vi fick 15 medaljer. Bravo!!<3 Tomas var med Filip till tandläkaren å allt var bra!


Mars 2014

Var på Me&I party och handlade lite =) Hade Svärföräldrarna och Mamma och Pappa hit på mat och sen blev det Mellofinalen där Sanna Nielsen vann! Min svägerska Marie fyllde 28 år så de va kalas. Tomas farmor Elvie fyllde 91 år. Var på mödravården X antal gånger såklart. Jag fyllde 32 år =) Vi var på barnmässan i Karlstad och handlade lite fina kläder till Filip! Familjen åkte till Marieberskogen i Karlstad för att träffa Hanna å hennes småkillar som var i stan, var en mycket mysig dag!

 

April 2014

Började april månad med spysjukan på Filip, den var seg å höll i sig nästan 1.5 vecka, dock var de magen som krångla det sista! Vi var på de "riktiga" ultradjudet å fick se den lilla i magen =) Köpte oss en ny underbar grill...GASOL =) Margareta fyllde 90 år Grattis fina du!>Min fina underbara syster fyllde år å vi hade kalas. Vi var på påskfirande å bytte påskbrev vid skolan, en härlig tradition! Var på mödravården på koll såklart under kontroll än med blodtrycket. Var på öppet hus på folkets hus i Mangskog som fyllde år. Ultradjud igen denna gång kollade vi flödet till bebisen å allt va bra. Var på valborgsmässoafton var vi hos mor och far, eldade dock inte då de blåste i massor. Jag blev sjukskriven för ömma fogar och ond rygg.

 

Maj 2014

Var på mödravården, allt ok än! Rensa och rev ut de mesta i bebisen rum. Svärfar fyllde år å vi var på kalas. Var på invigning av nya fina Lastbilcentralen i Arvika. Filip var super nöjd då han fick se alla lastbilar + morfar såklart! Var å rösta i EU-valet. Blev firad på morsdag. Grattade Moa som fyllde 7 år. Var vid underbara Örvattnet å myste.

 

Juni 2014

Var på bilprovningen dock inte jag då jag avskyr detta ställe. Filip fick vattkoppor, han var dock inge sjuk utan som vanligt. inga direkta vattenfyllda heller men de kom nya varje dag i ca 2 veckor så det var segt. Var hos barnmorskan igen såklart några ggr, stabilt än. Var på flödesultjaljud igen,allt såg bara bra ut. Filip fick en studsmatta och blev super lycklig över det. Vi åkte till underbara Gotland å vår sommarstuga i 2 veckor, helt underbart. Det blev Kneippbyn och Pippi Långstrump, Almedalen å massa mys i Visby såklart. Min älskade Mamma fyllde år Grattis!


Juli 2014

Grejade i bebisrummet i massor stort TACK till svärfar som hjälpte oss såååå sjukt mycket! Vi var hos mor och far å bada då det var varmt i flera veckor så skönt...vid stranden. Jag å Tomas firade 17 år ihop ja ni läste rätt 17 år och 6 år som gifta <3 Var i stadsparken med Marie och barnens kusiner, kul. Fick då reda på att de ska komma en till kusin i slutet på januari....! Jag Mamma Mormor och Syster var på Son spa och njöt..  Var på Olssons brygga med Tomas och kolla på Mustach, det var kul att komma ut dock värkte ryggen efter. Lilla Vincent fyllde 2 år. Kusinerna fyllde år Colin 6 år och Theo 1 år. Min vän Hanna fyllde. Var såklart på mödravården oxå....


Augusti 2014

Var på hamnfesten och såg på Sean Banan med Filip de gillade han. Annie och Sebastian fick sin andra son Benjamin och Vincent blev storebror Grattis till er. Vi renoverade bebisrummet..... Filip började på förskolan igen efter ett långt skönt sommarlov. Jag Mamma och Filip var till Sunne och kika på målningen av Maja i Myrom sen var vi på Mårbacka en sväng ett mysigt ställe. Åt kräftor, mums ! Högt blodtryck å fick snabbt tid på specialistmödravården i Karlstad så nu blev det åkning dit....! Vi renoverar fortfarande.... Var med Mamma Syster och Filip på Diner 45 och åt mumsig mat sedan vidare till Mormors glasscafe mums! Islutet på månaden blev rummet klart så nu kanvi bara njuta innan bebis anländer. Min faster Annica fyllde 70 år Grattis! Min Pappa och hela vår familj tar ett stort nytt steg i livet då han väljer att säljasin lastbil till Christian. Känns konstigt för oss alla med skönt! Lycka till i livet fina goa Pappa! <3


September 2014

Svärmor fyller år Filips kompis Gustav fyller 3 min Morfar fyller 80 år och min älskade Pappa fyller 60 år och mitt i detta har jag BF= beräknat födelsedatum på bebisen. Men till sist 7 dagar över tiden kommer vår andra älskade son till världen älskade ELIAS <3 allt gick smidigare denna gång å vi bara njuter.Jag å Elias låg kvar på avd. 14 två nätter för mitt blodtryck, de va skönt att vila ut där innan man drog hem mot verkligheten. Filip och Tomas kom å hämtade oss, och en mycket stolt storebror kom. <3 Bvc koll. Elias ökar i vikt och amningen fungerar även denna gång. Vi myser hemma hela familjen och Filip är så stolt å nöjd över sin bror. Lite konstigt att han inte leker dock =)


Oktober 2014

Började med varmt å fint väder. Var på Öppna förskolan i Sockenstugan här i Mangskog. Var på massage hos syster gött. Det var märten i Arvika stad, var där å kika med killarna, träffa barnens kusiner där så vi gick med dem. Jag var på läkarbesök blodtrycket skyhögt så nu äter jag mer mediciner än under graviditet..hade jag väl inte räknat med men men. Älskade lilla Elias fyllde redan 1 månad. Älskade Filip började på gympa här i hallen i Mangskog, kul! Tomas var på älgjakt så vi var såklart där å kika det blev 2 kalvar å 1 stor. Barnens farbror Peter fyllde år så vi var på kalas. Elias gick igenom läkarkontrollen =) Mina vänners barn Melker å Milo fyllde 2 år. Var hos min moster på Aloe vera party. Snälla Snälla Jonas i Bortan hjälpte mig att laga rosten på bilen...stort TACK. Älskade lilla Stina fyllde 1 år.


November 2014

Hade våra underbara föräldrar här på den årliga matbjudningen. Blev en lyckad kväll.Var hos bästa Emma och tog julkort på barnen, de blev toppen, tack! Firade farsdag hemma i Brokerud och i Furtan. Var på Benjamins dop, super fint. Var hos osteopatensom hjälper mig med rygg och framför allt onda hemska fogar! Min Mormor fyllde år, Grattis! Var i skogen med familjenå myste och grillade korv =) Mamma Jag Tomas å barnen åkte till Skutboudden på julmarknad, härligt!


December 2014

Den mest hektiska månaden, då Tomas jobbar mycket men det är ok man vänjer sig ju och är förberedd för de. Vi har bakat pepparkakor i Brokerud med Mamma Mormor och Syster, tradition. Jag å Elias har varit på julbord på Sandvikengården med mitt jobb, inte lika kul kanske då Elias bestämde sig för att skrika hela julbordet, men tack iaf kommunen =) Hade en myskväll hos Emma med henne å Rebecka, skönt! Var på koll för blodtrycket å allt är under kontroll så snart hoppas jag på ner trappning. Var på jobbet å fika och Elias fick fina presenter, tack! Vi var på Folkets hus på luciafirandeoch Filip höll sin egen show längst bak =) Köpte Ac/Dc biljetter så i sommar ska vi iväg ska bli super kul. Var bjuden på julmingel på Filips förskola, super mysigt. Var mycket hos osteopaten..snart så kankse de blir bra eller? Jag julhandla maten å barnen var hos bästa Moster <3 Firade jul med Peter och Marie och kusinerna. Hade en lugn å skön jul tillsammans med familjen. Firade älskade Filip som fyllde tre år på nyårsafton, älskade unge var tar åren vägen..!? Kvällen blev lugn tillsammans med killarna och älskade Tomas...!


Ha nu ett bra 2015 det ska vi ha,ta vara på varandra och njut av varje dag...!!
Kram Gika <3
RSS 2.0