GRATTIS!!

Älskade MAMMA på morsdag......
Vi fira mamma igår vi så idag ska vi till svärmor under eftermiddagen. mamma fick en tavla från mig och syster en tavla som syster har målat, den är jätte fin! Duktig du syster!
Jag gjorde ett kort till henne jag =)
Älskade mamma

Igår kväll var vi hos goda vänner, de bjöd på grillat. Det var super gott och en underbart fin kväll, Tack A-K & Micael för god mat.
 Caroline & Per 

Anna-Karin & Micael

Har just haft besök av två små grann flickor, som kom hit med blommor till mig....jag skulle ju oxå ha nått idag fast jag inte är mamma tyckte dom, så jag fick blommor =) så söta så!!
Sånt uppskattas verkligen...

Nu ska jag nog försöka sätta mig i solen......ett litet tag iaf ;)Just de ja tjejerna hade badat i mangen idag och det var 20 grader sa de...d gick fort!

VECKAN SOM GÅTT

Oj vad tiden gått, en vecka redan.....men idag var det fantastiskt skönt att det var FREDAG....
Har nog vilat så mycket senaste veckan så jag är trött =)


Jag har klippt mig i veckan oxå, skönt nu är man korthårig igen ;)


I onsdags var jag och mamma på Sunne spa och myste, jag fick det i present av min underbara familj när jag tog min lärarexamen...TACK, det var helt underbart!Igår målade älskling golvlist och jag gjorde en rabarberpaj som vi myste med. Hade nämligen varit på massage/akupunkt tur så jag var mör i kroppen.....skönt att bara få vara en stund!

Idag har jag varit & köpt mer färg, ifall det tar slut under helgen... ;)
Sen var jag och mamma och köpte blommor som jag ska plantera imorgon....vi var på Gylterudsviken  här i mangskog, där finns mycket och många fina blommor..

Sen var jag i Fjäll och gratta min svägerska som tar examen idag..GRATTIS Marie!!!

Imorgon blir det fest hos Anna-Karin & Micael i Sälboda, dit kommer även Caroline & Pär så det ska bli jättekul!!!!

Mys Mys Mys

Ja det har faktiskt varit en helt underbar helg!

Jag min älskling har varit på en liten semestertripp under helgen, vi hamna på västkusten (såklart) i Stenungsund. Jag kan verkligen rekomendera detta fina hotel, underbart...fast lite snobbigt kanske men vad gör det att få känna sig lite rik/snobbig ibland =)
 
Här bodde vi!

När vi kom dit så hade vi lite mys med hemifrån;

 
Kex & vin

På lördagen var det bara mys och sol som gällde vid Stenungsbaden på klipporna.
 

Kvällen avslutades i puben på hotelet med mat & god dryck!

I söndags påväg hem fick jag för mig att jag skulle hälsa på min fd. pluggkompis Marie i Åmål, det värsta var att jag inte hade telefonnummer, adress nummer eller nått...men jag kom iaf ihåg vägen hon bor på så jag letade upp en karta i Åmål och vi pröva, och vi FANN hem till henne det var så kul att få ses och bara kramas var ju jättelängesen  typ januari.....hoppas att det blir fler gånger vännen......

Igår kväll var vi på bio vi såg Änglar och demoner...tack Malin för biljetterna!!! Bion var bra, så den kan jag rekomendera!

Nu ska jag åka till jobbet, idag har vi planeringsdag...sen bär det av till Bortan och Fam Nilsson, innan jag ska vidare och klippa mig i Årbotten.....

TREVLIG DAG!!!!
RSS 2.0