ONSDAG 28/8


Igår så var jag bara hemma och plugga..tyvärr kom inte böckerna så nu får man gå på å läsa de andra!
På kvällen kom min mormor och mamma på lite fika, jag hade gjort lite smörgåsar som vi njöt av. Sen blev det kaffe och te till =)
Vi kika på kort från bröllopet och från vår tripp till Gotland i sommar, mormor min gillar att kika på kort och igår hade hon fullt upp =)


Mamma & Mormor                                                     Foto: Fredrika Andersson

På kvällen såg jag och Tomas på film den hette Inga tårar av Håkan Bjerking, det var en film som berörde en eftersom den var baserad på en verklig historia. Tänk hur många barn levde förr. Se filmen den var bra! Sen är det ju ett + att Persbrant är med oxå (hihi)

Tomas fick sin nya mobil igår oxå, är så glad för hans skull eftersom de två sista han haft har varit mina gamla och nu fick han en NY egen =)
Lite jobbigt var det ju för den var ju sååå snygg: ORANGE!!!  =) =)


Bild från: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=197851

Idag blir det till att PLUGGA!!!!

ONSDAG!!

I måndags börja som sagt skolan igen å det är nu i full gång!!
Igår var jag på universitetet hela dagen, var på 3 lååånga föreläsningar å va rätt så slut i skallen sen, men de var bra och lärorika iallafall.. =)


På kvällen var vi bjudna till grannarna på mat, även mina svärföräldrar var där på middag. Annica & Erik ville gratta min svärmor som fyller 60 på måndag, fast de åker bort på lördag....
Vi kom hem runt 22, då vi kom på att Tomas hade slängt in en tvätt, för att ha nått att jobba i under resten av veckan (haha) så kan det gå när jag inte tvättar, har typ helt glömt bort de, tur att nån av oss är vaken =)

Sen blev det skip-bo, å sängen var rätt trött å somna gott efter några sidor i Camilla Läckbergs bok stenhuggaren!

Idag tänkte jag att jag skulle börja läsa lite, eftersom jag trodde att mina böcker från adlibris hade kommit men NEJDÅ...ingen risk nu har det faktiskt gått över EN vecka och det börjar bli lite smått panik, så jag bestämde mig för att ringa posten å höra, men dit hade det inte kommit än så nu sitter man här i lite smått panik grrrrr....
Men man har ju andra roliga saker att läsa som tex. Salamancadeklarationen och Lpo 94 så det ska nog gå bra, men man vill ju ha sina böcker man beställt liksom.

Nu piper torktummlaren så nu är det bäst jag dra, så att jag gör nått här hemma (hihi)

Ps. har ju några kort kvar att skriva oxå ;) typ 30 ahahahaha...
RSS 2.0