Mys Mys Mys

Ja det har faktiskt varit en helt underbar helg!

Jag min älskling har varit på en liten semestertripp under helgen, vi hamna på västkusten (såklart) i Stenungsund. Jag kan verkligen rekomendera detta fina hotel, underbart...fast lite snobbigt kanske men vad gör det att få känna sig lite rik/snobbig ibland =)
 
Här bodde vi!

När vi kom dit så hade vi lite mys med hemifrån;

 
Kex & vin

På lördagen var det bara mys och sol som gällde vid Stenungsbaden på klipporna.
 

Kvällen avslutades i puben på hotelet med mat & god dryck!

I söndags påväg hem fick jag för mig att jag skulle hälsa på min fd. pluggkompis Marie i Åmål, det värsta var att jag inte hade telefonnummer, adress nummer eller nått...men jag kom iaf ihåg vägen hon bor på så jag letade upp en karta i Åmål och vi pröva, och vi FANN hem till henne det var så kul att få ses och bara kramas var ju jättelängesen  typ januari.....hoppas att det blir fler gånger vännen......

Igår kväll var vi på bio vi såg Änglar och demoner...tack Malin för biljetterna!!! Bion var bra, så den kan jag rekomendera!

Nu ska jag åka till jobbet, idag har vi planeringsdag...sen bär det av till Bortan och Fam Nilsson, innan jag ska vidare och klippa mig i Årbotten.....

TREVLIG DAG!!!!
Malin
2009-05-28 @ 10:09:36
URL: http://lillaskruttan.blogspot.com

Stenungsbadens Yatch Club? Där var vi sommarn -07 isf, ser rätt lika ut på bilderna iaf =) Härligt att få komma ifrån köksrenoveringen förstår jag =)

Kram vännen




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0